Thursday, January 28, 2010

Kaheli-vaihdon paketti tuli!

Only in Finnish this time, sorry. :)

Ok, ok, johan se tuli monta päivää sitten, mutta en vaan oo saanu aikaseks blogata aiheesta. :P Eniveivi, mä sain kaikenlaista kivaa, paksua Pirkkalankaa, vihreenä ja mustana ja Blend Bamboota sinisenä. Pirkasta en oo keksiny vielä mitään tekemistä, mutta tuosta Blend Bamboosta ajattelin tehdä jonkun myssykän. Molemmat langat on mulle uusia tuttavuuksia, joten oikein kiva päästä kokeilemaan niitä. :)
Pakettiin kuului paljon muutakin kivaa, kansio koulupapereille, kaaviopiirtämisen apuvälineet (mikä noitten oikea nimi on, mä en tiedä. nolo.) Nättejä silmukkamerkkejäkin sain, niitä ei ikinä ole liikaa. :) Lämmin kuppi vielä odottaa juojaansa, suklaat mitkä paketissa oli ei päässeet kuvaan mukaan, joku köh, nimiä mainitsematta ehkä tuhos ne jo, mutta nekin oli oikein herkullisia. :) Eli kaikenkaikkiaan oikein mieluinen paketti, iso kiitos siitä Kahelille Kaverilleni. :)

Itse menee vielä tovi miettiessä että mitä kaikkea mä omalle kahelilleni oikein keksin, mutta kyllä tää rupee tästä pikkuhiljaa selviämään. :)

4 comments:

 1. Olet näköjää saanut kaariviivaimet. Hyvä, ne on oiva apu kun piirrät kaavoja.
  Muutenkin näköjään kiva paketti!

  ReplyDelete
 2. JaanaV - kaariviivaimet, kiitos! Mitenköhän mä onnistuis unohtamaan tuon, vastahan mä kaheleissa linkkasin noihin silloin maanantaina.. Onpas taas harvinaisen fiksu olo..

  ReplyDelete
 3. I have ABSOLUTELY no clue what all that said!! But I am sure it was good!
  I have a suprise for you on my blog!
  ~Michele from By Your Side

  ReplyDelete
 4. Michele - I got a swap package, the one in the pic. :)

  ReplyDelete